Όσο μυρίζουν νεραντζιές, θα σε θυμάμαι…

15 May 2019

Άνοιξη στην Αθήνα και αρώματα των δέντρων της πόλης. Μία γυναίκα περπατά και συναντάει τον εαυτό της στα τραγούδια…

 

Η ζωή δεν αφήνει τους κατοίκους της πόλης να ανασάνουν το βράδυ της Δευτέρας. Κυρίως αυτό το βράδυ είναι το πιο βουβό της πόλης. Μία τραγουδίστρια, ένας βιολιστής και ένας πιανίστας επιλέγουν να περιπλανηθούν στα σοκάκια της Κυψέλης και να ψάξουν το αρχέγονο άρωμα των δέντρων της.

 

Ο Μάνος Χατζιδάκις θα συναντήσει τον Nicola Piovani και τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία όπως τα μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος. Η Amalia Rodriguez θα βρεθεί στην Πατησίων και θα συναντήσει την Edith Piaf. Η Δευτέρα δεν είναι πια βουβή. Πλημμυρίζει από χρώμα και ρυθμούς, ποίηση και νεραντζιές, αυτές που απέμειναν στην πόλη για να θυμίζουν την ομορφιά της.

 

Η Τέτη Κασιώνη μετά μία περίοδο απουσίας στο εξωτερικό, επιστρέφει με τους συνεργάτες της Μάρκο Κώτσιαστο πιάνο και Βασίλη Ραψανιώτηστο βιολί, για να φέρουν μια Δευτέρα γεμάτη από νοσταλγία και ανοιξιάτικη Αθηναϊκή αύρα.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου

Έναρξη:21:00
Εισιτήρια:12€ | μειωμένο: 10€

Διέλευσις

Λέσβου 15 και Πόρου, 11256, Κυψέλη Τηλ.: 2108613739

dieleusis@gmail.com    www.dieleusis.gr     fb: Πολυχώρος διέλευσις

 

Κρατήσεις θέσεων: 

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

«Μαμ» του Σάκη Σερέφα, στο θέατρο Άβατον

18-Nov-2019

1/5
Please reload

November 16, 2019

Please reload