Η Σάσα Παπαλάμπρου στο Faust

17 Oct 2019

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Faust, η Σάσα Παπαλάμπρου παρουσιάζει το cd που ετοιμάζει δισκογραφικά τα τελευταία χρόνια.

 

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Faust, η Σάσα Παπαλάμπρου παρουσιάζει το cd που ετοιμάζει δισκογραφικά τα τελευταία χρόνια. Στο χυτήριο της μουσικής της, η Σάσα δουλεύει ασίγαστα τα βράδια και λιώνει υπομονετικά τα ιερά μέταλλα της τζaζ και της ελληνικής μουσικής παράδοσης για να σφυρηλατήσει ένα νέο κράμα, σύγχρονο, άφθαρτο και δυνατό. Οι υψηλές θερμοκρασίες, το σημείο τήξης της τέχνης της, παράγουν τελικά το άσπαστο ατσάλι της φωνής και της μουσικής της.

 

 

 

Με ρίζες στη Δράμα και διάθεση να φτάσει παντού, σ' αυτό το πρώτο της δισκογραφικό εγχείρημα καταπιάνεται με ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία διασκευάζει ευγενικά, ενορχηστρώνει και ανανεώνει με την παγκόσμια γλώσσα της τζαζ.

 

Τη βραδιά πλαισιώνουν τραγούδια από το ευρύτερο ρεπερτόριο της τζαζ και όχι μόνο. 


Παίζουν

Σάσα Παπαλάμπρου  φωνή και πιάνο

Γιώργος Πολυχρονάκος ντραμς

Χρήστος Κεχρής ηλ. μπάσο

                                  

Σάσα Παπαλάμπρου  - βιογραφικά στοιχεία

Η Σάσα Παπαλάμπρου είναι τραγουδίστρια και πιανίστα. Έχει πτυχίο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και Μεταπτυχιακό της Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι καθηγήτρια φωνητικής.

 

Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Μάνο Σαριδάκη, Αντώνη Λαδόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο, Τηλέμαχο Μούσα, και πολλούς άλλους μουσικούς της τζαζ αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

Την άνοιξη του 2017 κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη Re-define Productions το cd CRAMA όπου υπογράφει την ιδέα, την ενορχήστρωση και βέβαια την ερμηνεία 7 παραδοσιακών τραγουδιών, διατυπωμένα με το ιδίωμα της τζαζ.

 

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ χωρίς ποτό, 7€ με κράτηση, χωρίς ποτό

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Είσαι το Σύμπαν: Το βιβλίο των Deepak Chopra-Μηνά Καφάτου

27-May-2020

1/5
Please reload

Please reload