Η Domenica Mantelli Live στο Vista Blue την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

26 Nov 2019

Μια φωνή υψηλών προδιαγραφών, με μια χαρακτηριστική άνεση στην ερμηνεία και εξαιρετική σκηνική παρουσία, συναντά σκηνικά και μουσικά για άλλη μια φορά τον έμπειρο μουσικό σε μια βραδιά γεμάτη από ήχους και στίχους της Ιταλικής μουσικής και κουλτούρας. 
 

Με πάνω από 15 χρόνια στο ιταλικό τραγούδι, δισκογραφική παραγωγή “Night Breeze” που εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές και εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας (JAZZPOiNT, Half Note, Holywood Stage, Πόρτες, Al Pino, Captain House), η Domenica Mantelli ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό του είδους, αλλά και στο ευρύτερο κλασικό και έθνικ ρεπερτόριο με τζαζ και μεσογειακούς ρυθμούς, εμφανίζεται στο νέο ιταλικό εστιατόριο VISTA BLUE σε μια παραγωγή του JAZZPOiNT για μια μοναδική βραδιά με τίτλο “L'appuntamento” σε μια μουσική αναδρομή και διαδρομή στην ιταλική μουσική. “L'appuntamento” την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη βράδυ.

 

Με γνωστά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε θα ερμηνεύσει με την ιδιαίτερα εκρηκτική και αισθαντική φωνή της η Domenica Mantelli, ενώ στους ήχους του πιάνου που θα τη συνοδέψει ο πιανίστας Νίκος Μερτζάνος. Για τις εμφανίσεις του Δεκέμβρη και το εορταστικό πρόγραμμα θα βρίσκεται δίπλα της ο έμπειρος μουσικοσυνθέτης Αλέξανδρος Ναθαναήλ με εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Domenica Mantelli: μια φωνή υψηλών προδιαγραφών, με μια χαρακτηριστική άνεση στην ερμηνεία και εξαιρετική σκηνική παρουσία, συναντά σκηνικά και μουσικά για άλλη μια φορά τον έμπειρο μουσικό σε μια βραδιά γεμάτη από ήχους και στίχους της Ιταλικής μουσικής και κουλτούρας. 

 

Domenica Mantelli 

Live at VistaBlue 

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019


 “L’appuntamento”

 

Πληροφορίες:
Vocals: Domenica Μαντέλη
Piano: Nikos Mertzanos

 

Info
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019
The show begins: 21:00


Vista Blue

Ηλιού 19 & Σελήνης, Καβούρι
phone 2108952 555
https://www.vistablue.gr/ 
Παραγωγή:  JAZZPOINT PRODUCTION
https://www.facebook.com/JAZZ-POINT-102658879853966/

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

"Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη": επανέναρξη παραστάσεων

4-Jun-2020

1/5
Please reload

Please reload