Η παρουσίαση βιβλίου της Βίλιας Χατζοπούλου στο Μπάγκειον

"Μια παρουσίαση ονειρική"

 

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου Μπάγκειον, στην πλατεία  Ομονοίας, έγινε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Βίλιας Χατζοπούλου "Ακούω την καρδιά του παίχτη" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θράκα.

 Δημήτρης Καταλειφός, Αργυρώ Μποζώνη, Χάρης Φραγκούλης και η συγγραφέας Βίλια Χατζοπούλου

 

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα εκ καρδιάς καλωσόρισμα της συγγραφέως. 

 

"Το ακούω είναι το πιο σημαντικό ρήμα για εμένα...πολλοί από εμάς έχουμε σπαρακτικές  ιστορίες να αφηγηθούμε, αλλά χωρίς αυτόν που θα τις ακούσει δεν έχουν καμία σημασία." είπε η Βίλια Χατζοπούλου και έτσι, δίνοντας την πρέπουσα θέση στο ρήμα "ακούω", ετοίμασε με τους "σαμουράι της" μια αφήγηση διαφορετική.  

Οι εφτά σπουδαστές του Θεάτρου των αλλαγών, οι μαθητές της,  επέλεξαν να μεταφέρουν στο κοινό, την δική τους αίσθηση  ο καθένας ξεχωριστά, για το διήγημα που τους ανατέθηκε. 

 

 

 

Την παρουσίαση του βιβλίου ανέλαβαν οι εκλεκτοί Δημήτρης Καταλειφός, ηθοποιός και ο Χάρης Φραγκούλης, ηθοποιός - σκηνοθέτης, που  μας ταξίδεψαν στους κόσμους της συγγραφέως διαβάζοντας αποσπάσματα από την συλλογή, ενώ η δημοσιογράφος Αργυρώ Μποζώνη χάρισε στο κοινό, την δική της περιεκτική ματιά.

 

Η βραδιά έκλεισε με ένα γλυκο κέρασμα και την υπογραφη των βιβλίων. 

 Πληροφορίες:

"Ακούω την καρδιά του παίχτη" της Βίλιας Χατζοπούλου

Εκδόσεις Θράκα

www.thraca.gr

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Οι Δούλες του Ζαν Ζενέ από την Ομάδα Μύθος

13-Jul-2020

1/5
Please reload

Please reload