Μικρό Παρίσι των Αθηνών: Χριστουγεννιάτικη Μονμάρτρη του Μεταξουργείου

21 Dec 2019


Για άλλη μια φορά, το φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» αγκαλιάζει την γειτονιά του Μεταξουργείου, ενισχύοντας έτσι το όραμα του για την πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

 

Χριστουγεννιάτικη Mονμάρτρη του Μεταξουργείου
22 Δεκεμβρίου 2019
11:00 – 14:00
πλατεία έναντι πλ.Καραϊσκάκη, hotel Wyndham Grand Athens


Το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με την παραδοσιακή πλέον “Mονμάρτρη του Μεταξουργείου”. 

Οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες αναμειγνύονται με τα γαλλικά βαλσάκια και ντύνουν  τη μαγευτική γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι εθελοντές ζωγράφοι και οι εθελοντές εμψυχωτές-ξωτικά του Athens art network, η performer-animatrice Iωάννα Τσάγκαρη (Βlack Cotton Doll) με χορό, τραγούδι και παιχνίδια με τα παιδιά, οι τσιρκολάνοι της ομάδας Teatro Theama, οι face painters “Μουντζούρες” και φυσικά ο οικοδεσπότης της γιορτής Άγιος Βασίλης που καλεί όλα τα παιδιά στο εργαστήριό του για να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν και να πάρουν τα δώρα που τους έφερε. 


Mέσα σ’ αυτήν την γιορτινή Παριζιάνικη ατμόσφαιρα, μαζί με παραδοσιακά γλυκίσματα, καφέ και τσάϊ και με φόντο “τη νεαρή κοπέλα με τα πολλά βιβλία” που φιλοτέχνησε πρόσφατα για το “Μικρό Παρίσι των Αθηνών” ο street artist “SimpleG”,  μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να νιώσουν με ιδιαίτερο τρόπο το πνεύμα αυτών των Χριστουγέννων.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και έχει την υποστήριξη του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens, της Zeus International, των εταιρειών Heart and Home, Altakarta Μικέδης ΑΒΕΕ, Sandoro, Swan AE και της σχολής Ορνεράκη. 


Για άλλη μια φορά, το φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» αγκαλιάζει την γειτονιά του Μεταξουργείου, ενισχύοντας έτσι το όραμα του για την πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.


Πληροφορίες:
info@mikroparisi.com
press@mikroparisi.com 
Website: Το μικρό Παρίσι των Αθηνών
Facebook: Petit Paris d' Athènes - το μικρό Παρίσι των Αθηνών
Instagram: petit_paris_athens
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Γράμματα / ΟΔΟΣ / Σεπτέμβριος 2020 στην ταράτσα του ΕΜΠΡΟΣ

14-Sep-2020

1/5
Please reload

Please reload