Τι είναι το Krav Maga; Θα το μάθετε το Σάββατο 26/1 live στον Toc από τη Χρύσα Μαυρογιάννη!

23 Jan 2019

…καλεσμένη του Ανδρέα Τσιλιβαράκου, η εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, στο studio του Toc, σε μια συζήτηση για πολεμικές τέχνες, γυμναστική & χορό! Live από τις 18:00 ως τις 19:30 μόνο στον Toc-Radio.gr!

Η Χρύσα Μαυρογιάννη είναι πιστοποιημενη εκπαιδεύτρια krav maga ikmf.

Κατέχει το επίπεδο του G5 στο krav maga. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από την ηλικία των 6 ετών. Ξεκίνησε με taekwon do όπου κατέχει την μαύρη ζώνη και 2 Dan και παράλληλα εκπαιδευόταν στο σύστημα του hapkido όπου ήταν και στην ομάδα επιδείξεων... Στην συνέχεια ασχολήθηκε με το krav maga όπου μετά από το πολύ απαιτητικό σχολείο εκπαιδευτών που πέρασε και μετά επιτυχείς εξετάσεις από υψηλόβαθμους ισραηλινούς εκπαιδευτές - εξεταστές έγινε πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την ikmf για πολίτες και παιδιά. Τώρα κατέχει το τελευταίο επίπεδο των g το G5 και προετοιμάζεται για να ταξιδέψει τον Μάιο στο Ισραήλ για το expert camp και τις εξετάσεις για το επίπεδο του expert 1. Παράλληλα είναι αθλήτρια και αγωνιστικά ενεργή στο brazilian jiu jitsu και έχει υπάρξει αθλήτρια του mma με αγώνες σε κλουβί.

 

Διατηρεί δική της σχολή πολεμικών τεχνών στον Πειραιά το Fighting Zone Piraeus όπου έχει τμήματα krav maga για πολίτες, σώματα ασφαλείας και παιδιά καθώς & τμήματα MMA, grappling και cross training. 

 ___________________________________________________________________________________________________

 

Κάθε Σάββατο 18:00 - 19:30 η εκπομπή του Ανδρέα Τσιλιβαράκου "Dancado com o Tsili" φιλοξενεί συνεντεύξεις και σας δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Latin μουσική! Συντονιστείτε!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

"Η μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων" στο θέατρο ΠΡΟΒΑ από την Παρασκευη 22 Νοεμβρίου

17-Nov-2019

1/5
Please reload

November 16, 2019

November 14, 2019

Please reload